Ta hand om ditt ansikte

Det finns många saker du kan göra för att sköta om den hud du har i ansiktet lite extra. Framför allt så ska du använda dig av vårdande produkter. Men eftersom att marknaden för hudvårdsprodukter är stor kan det vara svårt att veta hur du ska tänka för att hitta de produkter som är bäst för dig. Därför får du i följande text några riktlinjer att följa för att hitta passande hudvård för dig.

Du kan shoppa loss online för att få din nya hudvård skickad hem till dig.

Hudtyp

Till att börja med ska du utgå från den hudtyp du har. Det finns flera hudtyper. De vanligaste är normal, torr, fet, blandad och känslig hy. När du vet vilken hudtyp du har blir det enklare att hitta produkter som är framtagna för att vårda din hud på bästa sätt.

Egenskaper

Nästa steg för att sköta om ditt ansikte på bästa sätt är att välja produkt efter den egenskap du är ute efter. Det finns till exempel hudvård som ger extra lyster eller behandlar orenheter.

Hudvårdsprodukter

Det finns massor med olika sorters hudvårdsprodukter att välja bland. Det finns till exempel ansiktskräm för daglig återfuktning. Serum, oljor och masker som ger huden en boost. Samt rengöring och toner.