Fixa till dig för en utekväll

Restriktionerna är släppta och vi kan röra oss mer ute än vad vi gjort tidigare under pandemin. Vi kanske känner ett stort behov av att få gå på lokal och kanske någon konsert framöver. Vi ska dock ta det försiktigt än så länge och tänka på avståndet och hålla vår handhygien. Om det är så att något är på gång så gäller det att fixa till dig för en utekväll.

Det kanske var ett tag sedan sminket åkte på och att man fixade till håret för en lördagskväll ute på lokal. Det gäller att man ser till så att man skapar sitt bästa jag för den första utekvällen på länge. Se även till att shoppa lite nya kläder för tillfället. Det kan ju vara trevligt att förnya sig då det var ett tag sedan man var ute på något skoj. Du kanske till och med bjuder hem lite vänner innan ni traskar vidare mot nöjeslokalen.

Se till att bjuda på något gott innan, snittar kan vara något som fungerar. Dessa kan förberedas i förväg och tas fram ur kylen då det börjar dyka upp folk hemma hos dig. Något gott i glasen är ju aldrig fel. Bubbel brukar alltid fungera, och om du inte vill eller kan bjuda så meddela dina vänner att ta med sig den dryck de vill ha.